Hakkımızda

DEDEDEN TORUNA DEVAM EDEN GIDA SERÜVENİ

Dedem, Şerif Kanar 1935 yılında dünyaya gelmiş, askere gidene kadar çiftçilik ile uğraşmış, 1959 yılında Gaziantep’te tarihi şıra hanında gıda ticareti yapmaya başlar. Bölgede yetişen tüm yerli mahsul tarım ürünleri, bu tarihi şıra hanında pazarlanıyor. Dedem, burada Antep fıstığı ve Sade yağ alıp satmaya başlar, İstanbul’da bulunan Baklavacı Güllüoğlu’nun Antep fıstığı ve sade yağ tedarikçiliğini yapar. Babam Mehmet Kanar, 1974-1988 yılları arasında Gıda toptancılığı yapar, 1988 yılında dedemin yanına gelerek dedemle birlikte çalışmaya başlarlar,dedemle babam bu zamana kadar Antep fıstığı ve Sade yağ imalatı yapmaya devam ediyorlar.

Bende 2020 yılında Gaziantep Üniversitesi işletme fakültesini bitirdikten sonra kendi işimi yapma kararı alıp dedem ve babamın tecrübelerinden istifade ederek 05.11.2021 tarihinde, kendi şirketimi kurup gıda ve yöresel ürünler ticareti yapmaya başladım.

Şirket politikam; Dedem ve babamın tecrübelerinden istifade etmek adına babam şirketime danışmanlık yapıyor, Gıda mühendisi ablam Tüvana Kanar Bayazıt’da temin ettiğim ürünlerin kalite kontrolünü yaparak bana dışarıdan destek veriyorlar. Böylelikle tecrübeyi mühendislik ve işletmecilikle birleştirip doğal ürünleri hijyenik koşullarda ürettirip sağlıklı bir şekilde son tüketiciye ulaştırmak.

RUMEYSA KANAR

Kullanışlı Güvenilir Alışveriş

Ürünleri kolayca adresinize sipariş edebilirsiniz.

100% Ürün İade Garantisi

Problem yaşamanız durumunda teknik ekibimiz sizlere yardımcı olacaktır.

Her Konuda Sorabilirsiniz

Tüm istek ve sorularınız için her zaman bize ulaşabilirsiniz.

Biz Kimiz?

Bende 2020 yılında Gaziantep Üniversitesi işletme fakültesini bitirdikten sonra kendi işimi yapma kararı alıp dedem ve babamın tecrübelerinden istifade ederek 05.11.2021 tarihinde, kendi şirketimi kurup gıda ve yöresel ürünler ticareti yapmaya başladım.

Hedefimiz

Şirket politikam;Gıda mühendisi ablam Tüvana Kanar Bayazıt’da temin ettiğim ürünlerin kalite kontrolünü yaparak bana dışarıdan destek veriyorlar. Böylelikle tecrübeyi mühendislik ve işletmecilikle birleştirip doğal ürünleri hijyenik koşullarda ürettirip sağlıklı bir şekilde son tüketiciye ulaştırmak.

Tarihçemiz

1959 yılında Gaziantep’te tarihi şıra hanında gıda ticareti yapmaya başlar. Bölgede yetişen tüm yerli mahsul tarım ürünleri, bu tarihi şıra hanında pazarlanıyor. Dedem, burada Antep fıstığı ve Sade yağ alıp satmaya başlar, İstanbul’da bulunan Baklavacı Güllüoğlu’nun Antep fıstığı ve sade yağ tedarikçiliğini yapar.